Proje Detay

GİYOTİN CAM BALKON

GİYOTİN CAM BALKON

Giyotin cam sistemi; uzaktan kumandalı, motorlu, zincirli, hareketli küpeşte sistemidir. Sistem; hareketli küpeşte sistemi olarak; otel, cafe, restaurant, stadyum v.b mekanların kapatılıp, açılmasında yoğun bir şekilde tercih edilmektedir.

Giyotin cam sistemlerinde, el-parmak sıkışmasını önleyen emniyet sistemi bulunmaktadır. Sistem, 8 mm veya ısıcam'lı olarak yapılabilmektedir.

Giyotin Cam Sistemleri otomatik ve manuel olarak benzersiz dikey çalışma özelliğinde cam panelleridir. Giyotin Cam Sistemleri, mekan içerisinde pencere veya cam korkuluk olarak kullanılmaktadır. 

Kullanılan cam özelliği ve profil seçenekleri ısı yalıtım beklentilerini üst düzeyde karşılamaktadır. Giyotin cam sistemi taşıyıcı malzemeleri üst düzey güvenlik ve emniyet sağlamalıdır.
Tüm giyotin cam sistemlerinde çelik Halat mil silindirler kullanılmaktadır.

Bilinen pencere yöntemlerinin yanı sıra kanat yapısının alt kısmında dikey olarak hareket eder.Yatay kayar cam sistemi ile her mekanda kullanıma uygundur.

Bu yeni yöntemin bir çok avantajı vardır. Uzaktan kumanda veya manuel buton kullanılarak kanat açıklığı pozisyonunu istediğini oranda kullanılabilmektedir.

0352 437 37 77 (Kayseri)

0332 503 21 23 (Konya)

0312 482 13 82 (Ankara)

0505 742 16 53 (Danışma)